سـرمایـه گـذاری برای تـولید
شنبه - 21 تیر 1404
EN
سازمان خصوصی سازی اطلاعیه داد:

علاقمندان به مشارکت در افزایش سرمایه سرخابی‌ها کد سهامداری بگیرند

سازمان خصوصی سازی اعلام کرد: با توجه به این که شرط اولیه و ضروری برای سهامدار شدن (مشارکت در افزایش سرمایه) دو باشگاه استقلال و پرسپولیس برخورداری از کد سهامداری می‌باشد؛ ضروریست علاقمندان به مشارکت در افزایش سرمایه این دو باشگاه هرچه سریعتر نسبت به اخذ کد سهامداری (از طریق سامانه سجام) اقدام نمایند.

به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی، سازمان خصوصی سازی با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد: با عنایت به اینکه در نظر است افزایش سرمایه دو شرکت فرهنگی ورزشی استقلال و پرسپولیس از طریق بازار پایه فرابورس و معادل 50% سرمایه ثبتی آن دو باشگاه در تاریخ 15/12/1400 روز سوم شعبان مصادف با میلاد امام حسین (ع) انجام شود؛ به اطلاع کلیه علاقمندان به مشارکت در افزایش سرمایه موصوف می رساند شرط اولیه و ضروری برای سهامدار شدن (مشارکت در افزایش سرمایه) دو باشگاه برخورداری از کد سهامداری می‌باشد؛ لذا ضروریست هرچه سریعتر نسبت به اخذ کد سهامداری (از طریق سامانه سجام) اقدام نمایند.

مزید استحضار اعلام می دارد؛ سازوکار  افزایش سرمایه (میزان و قیمت سهم  قابل تخصیص به هریک از سهامداران) به زودی اطلاع‌رسانی خواهد شد.

مهدی حاجی وند
تهیه کننده:

مهدی حاجی وند

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1400/12/09 15:03
تنظیمات قالب