سـرمایـه گـذاری برای تـولید
شنبه - 18 بهمن 1404
EN
لیست اخبار صفحه :510
70 شركت و بانك دولتي و مشمول اصل 44 وضعيت خود را تشريح مي كنند
در دومين نمايشگاه بورس، بانك و خصوصي‌سازي

70 شركت و بانك دولتي و مشمول اصل 44 وضعيت خود را تشريح مي كنند

12 شركت مشمول اصل 44 ، بانك ها و بيمه ها ، 29 شركت بورسي و غير بورسي ، 16 شركت كارگزاري و 6 نهاد دولتي و غير دولتي اخرين وضعيت خود را در نمايشگاه تخصصي بورس، بانك و خصوصي‌سازي براي مسئولان و عموم تشريح خواهند كرد.

عرضه 10 درصد سهام بانک ملت در بورس

عرضه 10 درصد سهام بانک ملت در بورس

عضو هیئت مدیره شرکت بورس از عرضه 10 درصد سهام بانک ملت در بورس بر اساس تصمیم روز گذشته هیئت پذیرش بورس خبر داد و اعلام کرد: ارزش هر سهم این بانک 1000 ریال خواهد بود.

شورای عالی بخش خصوصی تشکیل می شود

شورای عالی بخش خصوصی تشکیل می شود

رئیس سازمان سرمایه گذاری خارجی از پیشنهاد تشکیل شورای عالی بخش خصوصی و بازنگری بخشی از قانون سرمایه گذاری خارجی در کشور خبر داد و رقم مصوب سرمایه گذاری خارجی در کشور از سال 72 تاکنون را 36 میلیارد دلار اعلام کرد.

آگهي واگذاري نيروگاه‌هاي سهند وخليج فارس از طريق مزايده در اسفند ماه

آگهي واگذاري نيروگاه‌هاي سهند وخليج فارس از طريق مزايده در اسفند ماه

بيشتر شركت‌هاي آب و برق تاكنون به بخش خصوصي واگذار شده‌اند و به ندرت اين واگذاري‌ها در قالب رد ديون و سهام عدالت بوده است به طوري كه تنها درصدي از سهام مپنا و يكي دو شركت ديگر به منظور اين دو مورد واگذار شده‌اند.

تحقق‌٩٠ درصدي پيش بيني سود ‌٨٧ و افزايش توليد در سال آينده
سالگرد ورود نخستين شركت نفتي به بورس

تحقق‌٩٠ درصدي پيش بيني سود ‌٨٧ و افزايش توليد در سال آينده

روز 14 بهمن اولين سالگرد ورود شركت پتروشيمي فن‌آوران به بورس بود و اين شركت در اين تاريخ به عنوان اولين شركت نفتي و پنجمين شركت اصل 44 قانون اساسي و با توجه به وضعيت توليد و برنامه‌هاي توسعه‌اي خود با قيمت 675 تومان به تالار شيشه‌اي پاگذاشت و 47 هزار و500 سهم پتروشيمي فناوران در نماد شفن به ارزش 32 ميليارد تومان آن همان دقايق عرضه به فروش رفت.

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/11/18 01:20
تنظیمات قالب