واگذاری 27 میلیون سهم دولتی در هفته پایانی بهمن ماه
تعداد 27 میلیون سهم سه شرکت دولتی به ارزش یک هزار میلیارد ریال طی هفته آخر بهمن توسط خصوصی ها خریداری شد.

تعداد 27 میلیون سهم سه شرکت دولتی به ارزش یک هزار میلیارد ریال طی هفته آخر بهمن توسط خصوصی ها خریداری شد.
به گزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی سازمان خصوصی سازی، تعداد 27 میلیون و 957 هزار و 709 سهم سه شرکت دولتی به ارزش یک هزار و 381 میلیارد و 664 میلیون ريال در هفته منتهی به 30 بهمن از طریق بورس و مزایده به بخش غیر دولتی واگذار شد.
بر اساس این گزارش؛ تعداد 19 میلیون سهم بیمه آسیا از سوی شرکت مادر تخصصی وزارت امور اقتصادی و دارایی به ارزش 46 میلیارد و 187 میلیون ریال در مدت زمان یاد شده توسط بخش خصوصی خریداری شد.
همچنین تعداد 4 میلیون و 926 هزار و 479 سهم ترجیحی شرکت بین المللی توسعه و مهندسی پارس(پیدکو) به ارزش 4 میلیارد و 527 میلیون ریال و نیز تعداد 4 میلیون و 31 هزار و 230 سهم شرکت مهندسی و ساخت تاسیسات دریایی ایران به ارزش یک هزار و 330 میلیارد و 950 میلیون ریال از شرکتهای زیرمجموعه شرکت مادر تخصصی سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران از طریق مزایده در هفته آخر یازدهمین ماه سالجاری از بدنه دولت جدا شد/