پاكتهاي مزايده 17 تير ماه بازگشايي مي شود:
مزايده 217 ميليارد توماني 368 ميليون سهم شركت خط و ابنيه فني راه آهن
پاكت هاي مزايده بيش از 368 ميليون سهم شركت خط و ابنيه فني راهاهن به ارزش 217 ميليارد تومان 17 تير ماه بازگشايي مي شود.
پاكت هاي مزايده بيش از 368 ميليون سهم شركت خط و ابنيه فني راهاهن به ارزش 217 ميليارد تومان 17 تير ماه بازگشايي مي شود.
به گزارش خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس، سازمان خصوصيسازي در ادامه واگذاري بورس و مزايدهاي شركتهاي دولتي 368 ميليون و 847 هزار و 773 سهم شركت خدمات مهندسي خط و ابنيه راه آهن را به مزايده گذاشت.
قيمت هر سهم اين تعداد سهام 5 هزار و 295 ريال و ارزش پايه كل سهام قابل واگذاري بالغ بر 217 ميليارد تومان برآورد شده است.
متقاضيان خريد سهام اين شركت بايد بيش از 4.35 ميليارد تومان را به عنوان سپرده به حساب سازمان خصوصيسازي واريز كنند.
اين واگذاري در حالي انجام ميشود كه از مجموع 409 ميليون و 941 هزار و 966 سهم شركت خط و ابنيه فني راه آهن، دو بلوك 5 درصدي (هر بلوك معادل 20 ميليون و 497 هزار و 98 سهم) به عنوان سهام ترجيحي و سهام اقساطي ساير مديران با تجربه در نظر گرفته شده است.
شرايط مزايده اين شركت از جهت ميزان پرداخت بخش نقدي و دوره بازپرداخت اقساط، حداقل 15 درصد نقد و 85 درصد با احتساب سود فروش اقساطي ظرف 6 سال (12 قسط 6 ماهه) تعيين شده است.
بر اساس اين گزارش، خريدار يا خريداران سهام اين شركت بايد وجه نقد معامله را ظرف 20 روز كاري پرداخت كنند.
پاكتهاي مزايده اين شركت وابسته به راهآهن جمهوري اسلامي ساعت 14روز چهارشنبه 17 تير ماه 88 در محل سازمان خصوصيسازي بازگشايي خواهد شد.