سـرمایـه گـذاری برای تـولید
جمعه - 24 مرداد 1404
EN
لیست اخبار صفحه :598
ارجاع لايحه اصل 44 به مجمع تشخيص مصلحت نظام

ارجاع لايحه اصل 44 به مجمع تشخيص مصلحت نظام

رئيس كميسيون ويژه اصل 44 مجلس گفت: با توجه به اصرار شوراي نگهبان بر ايرادات قبلي و اصرار نمايندگان بر اصلاحات انجام شده، اين لايحه به منظور سرعت بخشيدن به روند تصويب به مجمع تشخيص مصلحت نظام ارجاع داده خواهد شد.

به دنبال راه‌اندازي نهاد تنظيم كننده در زمينه حاكميت ملي در مخابرات هستيم
رييس سازمان خصوصي‌سازي:

به دنبال راه‌اندازي نهاد تنظيم كننده در زمينه حاكميت ملي در مخابرات هستيم

در مدت يك سال گذشته اقدامات بزرگي براي ورود شركت مخابرات به بورس، از لحاظ اصلاح اساسنامه و ساختار و از نظر اقداماتي كه شركت مخابرات بايد از نظر شفاف‌سازي و ودايعش انجام دهد، صورت گرفته است و در سياست‌هاي اصل 44 هم مخابرات بايد به عنوان شركتي كه فقط 20 درصد آن دولتي باقي مانده و 80 درصد مابقي آن به بخش‌هاي غيردولتي واگذار شود، شناخته شود.

جزئيات 218 ميليارد دلار سرمايه‌گذاري 8 قدرت اول اقتصاد جهان در ايران

جزئيات 218 ميليارد دلار سرمايه‌گذاري 8 قدرت اول اقتصاد جهان در ايران

موسسه بين المللي امريكن انترپرايز جزئيات قرارداد سرمايه گذاري خارجي 218 ميلياد دلاري هشت قدرت اول اقتصاد جهان شامل آمريكا، چين، فرانسه، روسيه، آلمان، ايتاليا، ژاپن و انگليس در ايران طي سالهاي 2000 تا 2007 را منتشر كرد.

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/05/24 11:35
تنظیمات قالب