سـرمایـه گـذاری برای تـولید
یکشنبه - 26 مرداد 1404
EN
دکتر كرد زنگنه خبر داد:

شركتهاي نفتي از اول شهريور تا اول دي واگذار خواهند شد

معاون وزير اقتصاد گفت: شركتهاي آماده وزارت نفت و مشمول اصل 44 از اول شهريور تا اول دي ماه 86 واگذار خواهند شد.

معاون وزير اقتصاد گفت: شركتهاي آماده وزارت نفت و مشمول اصل 44 از اول شهريور تا اول دي ماه 86 واگذار خواهند شد.

 

غلامرضا حيدري كرد زنگنه در گفت‌و‌گو با فارس با اشاره به برگزاري جلسات متعدد با اعضا ستاد اصل 44 وزارت نفت ابراز داشت: از بين 21 شركت فهرست شده وزارت نفت شركت‌هايي كه آماده واگذاري باشند در اولين فرصت عرضه خواهند شد.

وي افزود: براساس برنامه زمان‌بندي تعيين شده از اول شهريور تا ابتداي دي ماه برخي از اين شركت‌ها كه قابليت حضور در بورس را دارند عرضه خواهيم كرد.

وي در پاسخ به اين مطلب فارس كه اكثر شركت‌هاي وزارت نفت از جمله پتروشيمي‌ها از شرايط و آمادگي لازم براي پذيرش در بورس برخوردار نيستند ابراز داشت: ما با مسئولين مركزي وزارت نفت جلساتي برگزار كرده‌‌ايم و گروه‌هايي در حال بررسي هستند تا ظرف چند ماه آينده شركت‌هاي اين وزارتخانه از طريق بورس و مزايده واگذار شوند.
رئيس سازمان خصوصي‌سازي در رابطه با آخرين وضعيت لايحه اصل 44 گفت: اين لايحه كه در 91 ماده و 10 فصل به تصويب دولت رسيده به زودي در صحن علني مجلس مطرح خواهد شد.

كرد زنگنه افزود: منتظريم تا با اعلام زمان اين لايحه به تصويب مجلس برسد/

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1386/05/23 14:05
تنظیمات قالب