همايش آموزش خصوصي سازي و تجديد ساختار راه آهن
همايش آموزش خصوصي سازي و تجديد ساختار راه آهن با حضور مديران ارشد راه آهن و نمايندگان بخش خصوصي در دانشگاه علم و صنعت اغاز شد.
همايش آموزش خصوصي سازي و تجديد ساختار راه آهن با حضور مديران ارشد راه آهن و نمايندگان بخش خصوصي در دانشگاه علم و صنعت اغاز شد.
به گزارش خبرنگار واحد مرکزي خبر؛ در اين همايش دو روزه دو تن از کارشناسان راه اهن کانادا تجارب اين کشور رادرزمينه خصوصي سازي راه آهن بيان مي کنند.
مديرکل دفتر تشکيلات و روش هاي شرکت راه آهن ، اجراي سياست هاي کلي اصل 44 قانون اساسي و سياست هاي کلان را در خصوص واگذاري امور دولتي به بخش خصوصي از اهداف اين همايش دو روزه اعلام کرد.
سيد "مرتضي علي " احمدي گفت: خصوصي سازي در راه آهن با مشارکت بخش خصوصي از سال 81 آغاز شده است و راه آهن کشورمان هم اکنون در حال گذار از تمرکز بخش دولتي به سمت افزايش سهم بخش خصوصي است.
احمدي افزود : هم اکنون با تأسيس شرکت هاي حمل و نقل بار خصوصي ، 100 درصد حمل و نقل بار ريلي به اين بخش واگذار شده است.
وي با اشاره به اينکه هم اکنون مديريت ترافيک شبکه در حمل و نقل ريلي به عهده شرکت راه آهن است افزود: فعاليت هاي تصدي گري در زمينه هاي زيربنايي ، بازرگاني ، تعميرات و نگهداري شبکه ، ناوگان و لوکوموتيو ، برون سپاري شده است.