سـرمایـه گـذاری برای تـولید
دوشنبه - 20 مرداد 1404
EN

مجوز حضور شرکتهای تعاونی سهامی عام در بورس صادر شد

وزیر تعاون از حضور شرکتهای تعاونی سهامی عام استانی در بورس به نیابت از تعاونیهای سهامی عام شهرستانی خبر داد.

وزیر تعاون از حضور شرکتهای تعاونی سهامی عام استانی در بورس به نیابت از تعاونیهای سهامی عام شهرستانی خبر داد.

 

محمد عباسی در گفتگو با مهر از امکان فعالیت شرکتهای تعاونی سهامی عام در بازار سرمایه خبر داد و گفت: یکی ازدستاوردهای سیاستهای اصل 44 واگذاری سهام شرکتهای قابل واگذاری به مردم است.

وزیر تعاون اظهار داشت: این شکل واگذاری به مردم تا قبل از سیاستهای اصل 44 قانون اساسی امکانپذیر نبود ولی هم اکنون قانون 80 درصد سهام شرکتهای دولتی را قابل واگذاری به مردم دانسته است.

عباسی تشکیل شرکتهای تعاونی شهرستانی را در دو سال گذشته ذکر کرد و بیان داشت: 6 دهک جامعه بالغ بر 42 میلیون نفر از مردم باید عضو 337 تعاونی سهامی عام شهرستانی شوند تا سهام عدالت به آنها تعلق گیرد.

وی از تخفیف 50 درصدی به اقشارکم در آمد و ضعیف جامعه توسط دولت سخن گفت و ادامه داد: 4 میلیون و 600 هزار نفر از واجدین شرایط دریافت سهام عدالت که تحت پوشش کمیته امداد وبهزیستی بوده اند مشمول 50 درصد تخفیف شدند.

وزیرتعاون تخفیف یاد شده را در پرداخت مبلغ سهام واگذار شده به مردم به صورت اقساطی اعلام کرد و افزود: غیر از تعداد اقشار کم در آمد یاد شده بقیه مردم باید در اقساط 10 ساله پول سهام خود را پرداخت نمایند.

عباسی همچنین ورود تعاونیهای سهام عدالت به بورس را تشریح کرد و گفت: تعاونیهای شهرستانی به نیابت از اعضا خود می توانند درتعاونیهای سهام عام استانی عضو باشند و از این طریق در بورس فعالیت داشته باشند.

وی حضور تعاونیها در بورس را امکان پذیر دانست و خاطرنشان کرد: تعاونیها در بورس می توانند ضمن مبادله خریداری کالا، ارزش افزوده نیز برای آن ایجاد کنند.

وزیر تعاون از شرایط حضور در بورس به سودده بودن شرکتها اشاره کرد و افزود: چون سهام شرکتهای سودده به مردم و تعاونیها واگذار می شود؛ بنابراین تعاونیها می توانند با این مزیت ایجاد ارزش اقتصادی کنند و مشتری نیز داشته باشند.

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1387/06/30 14:33
تنظیمات قالب