سـرمایـه گـذاری برای تـولید
پنجشنبه - 16 بهمن 1404
EN
لیست اخبار صفحه :432
واگذاری سهام شرکتهای نفتی به زودی کلید می خورد

واگذاری سهام شرکتهای نفتی به زودی کلید می خورد

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از اتخاذ تصمیمات لازم برای واگذاری سهام شرکتهای گاز و پتروشیمی و شرکتهای مربوط به پالایش و پخش فرآورده های نفتی و آمادگی برای واگذاری سهام نیروگاههای دولتی به بخش خصوصی خبرداد.

بانك صادرات هفتمين شركت بزرگ بورس شد

بانك صادرات هفتمين شركت بزرگ بورس شد

با كشف قيمت 1001 ريالي هر سهم بانك صادرات، دهمين بنگاه مشمول صدر اصل 44 با ارزش روز هزار و 681 ميليارد توماني، هفتمين شركت بزرگ بورس و اولين بانك بورسي شد.

٦ دقيقه‌اي ارزش بازار سهام به ‌٥٤.4 هزار ميليارد تومان رسيد
گزارش كامل از روند خصوصي‌شدن بانك صادرات

٦ دقيقه‌اي ارزش بازار سهام به ‌٥٤.4 هزار ميليارد تومان رسيد

سومين بانك دولتي مشمول واگذاري درسومين ماه سال راهي بورس شد و با ورود خود ارزش بازار سرمايه را هزار و 680 ميليارد تومان جابه‌جا كرد و آن را به 54 هزار و 400 ميليارد تومان رساند.

51 درصد بانك صادرات خصوصي شد

51 درصد بانك صادرات خصوصي شد

رئيس سازمان خصوصي سازي بعد از عرضه‌ سهام بانك صادرات در بورس درنشست مطبوعاتي خود با خبرنگاران به عرضه موفق بانك صادرات اشاره كرد و گفت: دیروز يك ميليارد و 8 ميليون و 180 هزار سهم بانك صادرات در شش دقيقه با قيمت هزار و يك ريال به فروش رفت كه به اين ترتيب در سه ماه گذشته سه بانك بزرگ كشور وارد بورس شد كه دردنيا يك ركورد است.

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/11/16 14:11
تنظیمات قالب