سـرمایـه گـذاری برای تـولید
سه شنبه - 21 مرداد 1404
EN

اولين عضو كارگزاري سهام عدالت در هيئت مديره فولاد مباركه مشخص شد

با برگزاري مجمع عادي به طور فوق‌العاده فولاد مباركه، براي اولين بار كارگزاري سهام عدالت داراي يك عضو شد و ايميدرو با 33 درصد مالكيت 3 كرسي هئيت مديره‌ بزرگترين شركت بورس را از آن خود كرد.

با برگزاري مجمع عادي به طور فوق‌العاده فولاد مباركه، براي اولين بار كارگزاري سهام عدالت داراي يك عضو شد و ايميدرو با 33 درصد مالكيت 3 كرسي هئيت مديره‌ بزرگترين شركت بورس را از آن خود كرد.

 

به گزارش فارس،‌ شركت فولادمباركه با سرمايه هزار و 580 ميليارد توماني درحالي از اسفند 85 در فهرست شركت‌هاي بورس حضور دارد كه بعد از واگذاري بلوكي سهام اين شركت در سال گذشته، تركيب جديد هيئت مديره آن روز دوشنبه گذشته مشخص شد.

سازمان توسعه معادن و صنايع ايران (ايميدرو) كه علاوه بر مالكيت 20 درصدي مستقيم، وكالت 5 درصدي صندوق فولاد، 3 درصدي كاركنان فولاد و 5 درصدي سهام جوايز صادراتي را نيز در اختيار دارد در مجموع با 33 درصد صاحب 3 عضو از 5 عضو هيئت مديره فولاد مباركه شد.

در صورت واگذاري سهام جوايز صادراتي به مشمولين، ايميدرو به جاي 3 عضو هيئت مديره صاحب يك عضو در اين شركت خواهد شد.

صندوق مهر اقتصاد ايرانيان كه 12 درصد از سهام فولاد مباركه را دارد بدون هيچ عضوي از حضور در تركيب هيئت مديره فولاد محروم شد.

به گزارش فارس، كارگزاري سهام عدالت در حالي تاكنون با توجه به مالكيت چندين درصدي سهام شركت‌هاي بورسي و غير بورسي امكان حضور در تركيب هيئت مديره شركت‌ها را نداشت كه بر اساس قانون سياست‌هاي اصل 44 اين كارگزاري مي‌تواند در شركت‌هاي تحت مالكيت خود صاحب كرسي شود و بر اين اساس اين شركت با 30 درصد مالكيت از سهام فولاد مباركه در حالي كه مي‌توانست 2 عضو هيئت مديره داشته باشد با يك عضو براي اولين بار در تركيب هيئت مديره يك شركت قرار گرفت.

به گزارش فارس، مجموعه سازمان تامين اجتماعي نيز با 18 درصد مالكيت صاحب يك عضو هيئت مديره فولاد مباركه شد.

بر اين اساس، با توجه به انتخاب اعضاء هيئت مديره 5 نفره فولاد مباركه و تطبيق اساسنامه اين شركت و ارايه اطلاعات مربوط به شركت بورس، احتمالا نماد اين شركت روز شنبه مورد بازگشايي قرار خواهد گرفت.

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1387/05/13 13:26
تنظیمات قالب