سـرمایـه گـذاری برای تـولید
یکشنبه - 22 تیر 1404
EN
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت:

اقدامات خوبی در بعد نظارت بر شرکتهای واگذار شده صورت گرفته است

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: نگاهی به عملکرد خصوصی سازی در بعد نظارتی بر عملکرد شرکتها پس از واگذاری نشان می‌دهد طی سالهای گذشته با رشد نظارت این سازمان بر شرکتهای واگذار شد، تخلفات انجام شده کاهش یافته است.

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفت: نگاهی به عملکرد خصوصی سازی در بعد نظارتی بر عملکرد شرکتها پس از واگذاری نشان می‌دهد طی سالهای گذشته با رشد نظارت این سازمان بر شرکتهای واگذار شد، تخلفات انجام شده کاهش یافته است.

به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی؛ علی علیلو، نماینده مردم شبستر در مجلس در جلسه دیروز هیات واگذاری با اشاره به لزوم نظارت بر واگذاریها گفت: با توجه به گزارش‌های ارائه شده، سازمان خصوصی‌سازی عملکرد خوبی در جایگاه نظارتی بر شرکتهای واگذار شده داشته است.
وی افزود: با این حال جایگاه نظارتی سازمان خصوصی‌سازی تقویت بنگاههای واگذار شده و نیز استفاده از افراد متخصص برای این کار است، چرا که اگر نظارت بر واگذاریها کم باشد در مقابل شاهد رشد تخلفات خریداران این شرکتها خواهیم بود.
علیلو تصریح کرد: نظارت بر واگذاریها باید به گونه‌ای باشد که خریداران شرکتهای دولتی نگاه ناظر را بر عملکرد خود احساس کنند.
وی گفت: نگاهی به عملکرد خصوصی سازی در بعد نظارتی بر عملکرد شرکتها پس از واگذاری نشان می‌دهد طی سالهای گذشته با رشد نظارت این سازمان بر شرکتهای واگذار شد، تخلفات انجام شده کاهش یافته است.
عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با اشاره به این که یکی از اهداف خصوصی‌سازی در کشور پویای اقتصاد است اضافه کرد: ارائه گزاراشات مختلف در مورد دستیابی به اهداف خصوصی سازی در هر یک از شرکتهای واگذار شده در ابعاد مختلف از جمله رشد تکنولوژی، ارتقای نیروی انسانی و بالا رفتن سطح تولید و بهره‌وری شرکتها می‌تواند اثرگذار باشد.
وی گفت: رددیون بنگاههای دولتی به دستگاههای طلبکار نیز یکی از دغدغه‌های خصوصی‌سازی در کشور بود که خوشبخانه با نگاه مثبت سازمان خصوصی‌سازی جلوی این اتفاق در سال 93 گرفته شد.
رئیس سازمان خصوصی‌سازی نیز در این جلسه تاکید کرد: دستورالعمل نظارت بر عملکرد شرکتهای واگذار شده طی سالهای گذشته نگارش و به مرور عملی شده است که باید در بررسی عملکرد این شرکتها متناسب با اهداف عواملی گوناگونی چون مشکلات اقتصادی، حریم‌ها و مواردی این چنینی درنظر گرفته شود.
پوری حسینی افزود: دستوالعمل تشویقات و تخفیفات خریداران نیز از جمله تدابیر خوب و مناسب سازمان خصوصی‌سازی برای پیشگیری از انجام تخلف در شرکتهای واگذار شده و نیز تشویق مشتریان خوش حساب است.

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1393/05/05 11:28
تنظیمات قالب