ژاپن ۱۰۰ ميليون دلار در بانك توسعه آسيا سرمايهگذاري ميكند
خبرگزاري كيودو اعلام كرد: ژاپن قصد دارد يك سرمايه گذاري جديد به مبلغ ۱۰۰ميليون دلار در بانك توسعه آسيا ( (ADBانجام دهد.
خبرگزاري كيودو اعلام كرد: ژاپن قصد دارد يك سرمايه گذاري جديد به مبلغ ۱۰۰ميليون دلار در بانك توسعه آسيا (ADB)انجام دهد.
بهگزارش كيودو به نقل از منابع دولتي ژاپن، طرح اين سرمايهگذاري كه در حمايت از تلاشها براي حفاظت از محيط زيست در منطقه شرق آسيا انجام ميگيرد، قرار است در جريان نشست سالانه بانك توسعه آسيا در كيوتوي ژاپن اعلام شود.
نشست دو روزه بانك توسعه آسيا جمعه و شنبه ( ۱۴و ۱۵ارديبهشت ماه) با حضور وزراي دارايي ژاپن، چين، كره جنوبي و ۱۰كشور عضو انجمن همكاري جنوب شرق آسيا (آسه.آن) در شهر تاريخي كيوتوي ژاپن برگزار ميشود.
برونئي، كامبوج، لائوس، مالزي، اندونزي،برمه، فيليپين، سنگاپور، تايلند و ويتنام ۱۰كشور عضو آسه.آن هستند.
اين گزارش ميافزايد: انتظار ميرود كه اين طرح توسط "كوجي اومي" وزير دارايي ژاپن كه رياست نشست دو روزه بانك توسعه آسيا را در كيوتو بر عهده دارد، مطرح شود.
به گزارش ايرنا به نقل از كيودو، ژاپن در نظر دارد كه حضور خود را در مجامع بينالمللي به عنوان رهبري كشورها در حفاظت از محيط زيست و ذخيره منابع انرژي و در راستاي ميزباني از هشت كشور صنعتي (گروه هشت) در سال ۲۰۰۸ميلادي ، ارتقاي دهد.
برگزاري نشست بانك توسعه آسيا در شهر كيوتو پايتخت باستاني ژاپن نيز در راستاي توجه به آرمان ژاپن براي تعهد كشورها براي حفاظت از محيط زيست، بر اساس پروتكل كيوتو كه درسال ۱۹۹۷براي جلوگيري از افزايش خروج گازهاي گلخانهاي در جهان به تصويب رسيد، انجام ميشود.
بهگزارش كيودو به نقل از منابع دولتي، در چهلمين نشست بانك توسعه آسيا حدود سه هزار نفر از بخشهاي خصوصي و دولتي كشورهاي عضو نيز شركت دارند كه در آن راههاي افزايش سطح همكاريهاي اقتصادي مشترك در منطقه آسيا، پاسفيك و ايجاد رشد اقتصادي بالا در اين منطقه را مورد بررسي قرار ميدهند.
اين براي نخستين بار پس از برگزاري نشست بانك توسعه آسيا در سال ۱۹۹۷ در استان فوكواوكاي ژاپن است كه اين نشست در استان كيوتو برگزار ميشود.
بانك توسعه آسيا كه هماينك داراي ۶۷عضو است، در سال ۱۹۶۶تاسيس شد و پايگاه آن در مانيل پايتخت فيليپين قرار دارد.
ژاپن و آمريكا بزرگترين كمككننده ها به بانك توسعه آسيا هستند.
انتظار ميرود كه روساي مالي كشورهاي آسيايي شركتكننده در اين نشست دو روزه، نشستهاي مشتركي را نيز با يكديگر برگزار كنند.
وزراي دارايي ژاپن، چين و كرهجنوبي نيز قرار است روز جمعه با يكديگر ديدار و درباره وضعيت اقتصاد منطقهاي و نحوه همكاريهاي اقتصادي فيمابين به گفتوگو و تبادل نظر بپردازند/
منبع: ایرنا