سـرمایـه گـذاری برای تـولید
دوشنبه - 23 تیر 1404
EN
رئیس کل سازمان خصوصی سازی خبر داد:

واگذاری بلوک مدیریتی سرخابی ها تصویب شد

شرایط واگذاری ۵۱ درصد سهام باشگاه های استقلال و پرسپولیس در هیات عالی واگذاری تصویب شد.

به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی، حسین قربانزاده رییس کل سازمان خصوصی سازی با اعلام این خبر گفت: در جلسه امروز هیات عالی واگذاری، شرایط واگذاری ۵۱ درصد سهام باشگاه های استقلال و پرسپولیس بصورت یک جا و یا سه بلوک ۱۷ درصدی همزمان به تشخیص سازمان خصوصی سازی مصوب شد.
وی در خصوص شرایط این واگذاری افزود: همچنین با تصویب این هیات، با ۲۰ درصد حصه نقدی، یک سال تنفس و اقساط در شش قسط سالانه، عرضه بلوکی سرخابی ها انجام می شود.
قربانزاده درباره قیمت معامله نیز گفت: مبنای قیمت گذاری همان قیمت کارشناسی رسمی دادگستری با اضافه ارزش بلوکی خواهد بود.
رییس کل سازمان خصوصی سازی افزود: با نظر اعضای هیات واگذاری قیمت پایه بلوک ۱۷ درصدی استقلال، ۵۰۳ میلیارد تومان و پرسپولیس ۵۱۶ میلیارد تومان و همچنین قیمت پایه بلوک ۵۱ درصدی برای استقلال ۲۱۳۷ میلیارد تومان و پرسپولیس 2738 میلیارد تومان مصوب شد.
وی تاکید کرد: تاریخ مزایده عرضه بلوکی این دو باشگاه بزودی اعلام می شود و همچنین از همه متقاضیان دعوت کرد برای مذاکره پیش از مزایده به سازمان خصوصی سازی مراجعه کنند.
کلمات کلیدی
مهدی حاجی وند
تهیه کننده:

مهدی حاجی وند

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1401/10/12 20:00
تنظیمات قالب