سـرمایـه گـذاری برای تـولید
یکشنبه - 22 تیر 1404
EN
رییس کل سازمان خصوصی سازی اعلام‌کرد:

درج نماد، گام پایانی واگذاری سرخابی‌ها در بورس

رییس کل سازمان خصوصی‌سازی ابراز امیدواری‌کرد تا پایان هفته نماد سرخابی‌ها در بازار پایه فرابورس درج شود که این اقدام به معنی ورود حتمی باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس به بازار سرمایه است.

به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی به نقل از خبرگزاری ایرنا، بعد از سرعت بخشیدن پیگیری مسوولان برای واگذاری سهام سرخابی‌ها، در نهایت شنبه (۲۳ بهمن‌ماه) ارزش‌گذاری سهام ۲ باشگاه استقلال و پرسپولیس به تصویب هیات واگذاری رسید.

در این جلسه مقرر شد تا ارزش نهایی باشگاه پرسپولیس سه‌هزار و ۲۱۰ میلیارد تومان و ارزش نهایی باشگاه استقلال ۲ هزار و ۷۸۰ میلیارد تومان تعیین شود.

«حسین قربان زاده»، رئیس کل سازمان خصوصی‌سازی پس از برگزاری جلسه به منظور واگذاری سرخآبی‌ها اعلام کرد: این ارزش‌گذاری، از سوی کارشناسان رسمی دادگستری از دارایی‌های این دو باشگاه و به‌ویژه دارایی نامشهود که برند دو باشگاه بوده انجام شد و به تصویب اعضای هیات واگذاری رسید.

وی اضافه کرد: قرار شد در مجامع دو باشگاه، در رابطه با افزایش سرمایه از نحوه عرضه سهام با سلب حق تقدم دولت صورت بگیرد، مصوبه نهایی ارائه و سپس بار دیگر در هیات واگذاری، مطرح شود.

 

ثبت باشگاه استقلال و پرسپولیس در سازمان بورس

بعد از اجرای این اقدام، مسوولان به دنبال ثبت باشگاه استقلال و پرسپولیس بودند که این اتفاق در روز شنبه گذشته (۳۰ بهمن) انجام شد و روابط عمومی سازمان بورس ضمن تایید این اقدام به خبرنگار ایرنا گفت: مرحله بعد این اقدام آن است که این باشگاه‌ها به عنوان دو شرکت در بازار پایه فرابورس درج نماد شوند.

 با توجه به چنین خبری، اکنون هواداران ۲ تیم استقلال و پرسپولیس در انتظار درج نماد سرخابی ها در فرابورس هستند تا این اتفاق بتواند مهر تاییدی بر عرضه حتمی سهام سرخابی‌ها طی چند روز آینده باشد.

 

درج نماد سرخابی ها، گام پایانی واگذاری

با پیگیری‌های انجام شده از سوی خبرنگار اقتصادی ایرنا در زمینه آخرین اقدامات صورت گرفته برای درج نماد این ۲ باشگاه در فرابورس و زمان عرضه آن در بازار سهام، «حسین قربانزاده»، رییس کل سازمان خصوصی سازی در گفت و گویی کوتاه با خبرنگار ایرنا گفت: امیدوارم تا پایان هفته نماد سرخابی‌ها در بازار پایه فرابورس درج شود که این اقدام به معنی ورود حتمی باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس به بازار سرمایه است.

وی ادامه‌داد: پس از درج نماد سرخابی‌ها در فرابورس، افزایش سرمایه آنها باید به تصویب مجامع عمومی فوق العاده و بعد هیات واگذاری برسد.

قربان‌زاده اظهار داشت: پس از ثبت در اداره ثبت شرکت‌ها، گشایش نماد انجام می‌شود و مردم در این افزایش سرمایه مشارکت می‌کنند.

رییس کل سازمان خصوصی سازی افزود: طی چند روز آینده باید این اقدامات نهایی شود و این باشگاه‌ها وارد دوران جدیدی شوند که به نفع مدیریت حرفه‌ای آنهاست.

مهدی حاجی وند
تهیه کننده:

مهدی حاجی وند

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1400/12/07 11:18
تنظیمات قالب