سـرمایـه گـذاری برای تـولید
سه شنبه - 21 مرداد 1404
EN

بايد به 25 درصد سهم تعاوني در اقتصاد كشور برسيم

رييس‌جمهور عصر در آغاز هفته تعاون با تعدادي از تعاون‌گران نمونه ديدار و بر اهميت نقش تعاوني در اقتصاد كشور تاكيد كرد.

رييس‌جمهور عصر در آغاز هفته تعاون با تعدادي از تعاون‌گران نمونه ديدار و بر اهميت نقش تعاوني در اقتصاد كشور تاكيد كرد.

 

به گزارش خبرنگار ايسنا، دكتر احمدي‌نژاد با بيان اين كه براي رسيدن به يك جامعه نمونه و مطلوب نيازمند پي‌گيري دو هدف و دو عامل به همراه و در متن هم، يعني عدالت و پيشرفت هستيم، گفت: ما نيازمند پيشرفت در همه زمينه‌ها و عرصه‌ها، چه در عرصه سياسي و فرهنگي و به‌ويژه عرصه اقتصادي هستيم و بايد به صورت مستمر پيشرفت كنيم؛ يعني بايد حداقل دو دهه رشد بالاي اقتصادي را تجربه كنيم؛ زيرا بدون پيشرفت در عرصه‌هاي گوناگون رسيدن به يك نقطه مطلوب بسيار بسيار سخت است، آن هم در دنيايي كه مسابقه‌ا‌ي بي‌امان و شتابان براي پيشرفت شكل گرفته است.

وي هم‌چنين به اهميت عدالت اشاره كرد و افزود: ما براي رسيدن به جامعه سعادتمند و مطلوب، بايد عدالت را محقق و بر روي اين مساله تمركز كنيم و در واقع پي‌گيري عدالت و صيانت و دفاع از آن، لازمه پويايي، نشاط و پيشرفت يك كشور است؛ به عبارت ديگر بايد گفت پيشرفت عدالت لازم و ملزوم يكديگر هستند و اگر پيشرفت مي‌خواهيم در كنار آن بايد در بستر عدالت نيز حركت كنيم.

رييس‌جمهور هم‌چنين با بيان اين كه عدالت باعث مي‌شود تمام استعدادها شكوفا شود و در واقع همه استعدادها فرصت بروز و ظهور پيدا مي‌كنند، گفت: يك كشور نيز براي پيشرفت نيازمند بروز و ظهور تمام استعدادهاست و ما به واقع به پيشرفت همراه عدالت و عدالت همراه با پيشرفت نياز داريم.

وي هم‌چنين به اهميت چشم‌انداز 20 ساله اشاره كرد و افزود: چشم‌انداز 20 ساله افق نگاه و يك نشانه به سمت هدف متعالي آرمان‌هاي انقلاب اسلامي است و ما براي اين كه به نقطه‌ي اوج برسيم بايد از آن عبور كنيم؛ در واقع چشم‌انداز يك ايستگاه بين راهي براي رسيدن به قله است.

احمد‌ي‌نژاد در ادامه به اهميت سياست‌هاي اصل 44 قانون اساسي و لزوم اجرايي شدن آن اشاره كرد و افزود: در حال حاضر نيز طرح تحول اقتصادي را پيش رو داريم كه حلقه‌ي وصلي است بين اصل 44 قانون اساسي و چشم‌انداز.

وي هم‌چنين با بيان اين كه بخش تعاون در رشد اقتصادي، ايجاد اشتغال، توسعه عدالت و ‌توليد ثروت نقش بسيار مهم و موثري دارد، اظهار كرد: در واقع بخش تعاون علاوه بر اين كه به پيشرفت كشور كمك جدي مي‌كند، در اعمال عدالت نيز نقش بي‌نظيري دارد و بايد گفت كار تعاون بيش از ساير بخش‌ها به عدالت نزديك است.

رييس‌جمهور هم‌چنين با اشاره به خدماتي كه در طول اين سال‌ها در ارتباط با تعاون انجام شده گفت: ولي بخش تعاون در اقتصاد ما هنوز يك بخش جوان است و بايد به 25 درصد سهم تعاوني در اقتصاد كشور برسيم و اين بدين معناست كه ما هنوز در اول راهيم و بايد كارهاي فراواني در اين زمينه صورت بگيرد.

وي يكي از كارهاي مهمي را كه در اين ارتباط بايد صورت بگيرد، گسترش فرهنگ تعاون دانست و گفت: در واقع شما بايد مزه‌اي را كه از يك كار جمعي به يك انسان عدالت‌جو دست مي‌دهد، معرفي و مزه شيرين آن را منتشر كنيد.

احمدي‌نژاد هم‌چنين گفت: انگيزه‌هاي دروني بايد براي كار تعاوني تقويت و فعال شود، ما براي پيشرفت سريع‌تر و حركت‌ محكم‌تر نيازمند كار جمعي هستيم؛ چرا كه اثر آن بيشتر، زيباتر و ماندگارتر است.

وي با بيان اين كه ما بايد به جايي برسيم كه درصد بالايي از جمعيت فعال كشور كار خود را در قالب تعاوني‌ پي‌گيري كنند و اين شدني است، به گسترش فعاليت‌هاي تعاوني در طول سه سال دولت نهم اشاره كرد و گفت: همان طور كه در طول همين سه سال شد سه تا چهار برابر دو سال قبل كار كرد، سه سال بعد نيز مي‌شود حداقل دو سه برابر اين سه سال كار كرد.

احمدي‌نژاد هم‌چنين با بيان اين كه دشمنان و شياطين مي‌خواهند مانع پيشرفت ما شوند و به ما مي‌گويند فلان كار علمي و تحقيق را انجام ندهيد و اگر انجام دهيد تحريم مي‌كنيم و تهديدهاي اين‌چنيني مطرح مي‌كنند، گفت: ما به رغم خواست شيطان‌ها و بدخواهان بايد دست به دست هم بدهيم و كشور را جلو ببريم و با توجه به تواني كه در كشور ماست مي‌توانيم زودتر از 1404 به اهداف چشم‌انداز دسترسي پيدا كنيم و اين شدني است.

وي در ادامه به افزايش رشد صادرات غيرنفتي در طول اين سه سال اشاره كرد و گفت: يك جامعه پيشرفته، شايسته ملت ماست و اين ماموريت ماست كه ايران را بسازيم و از فرصتي كه در اختيارمان قرار گرفته به نحو احسن براي ساختن ايران استفاده كنيم.

بر اساس اين گزارش با حضور رييس‌جمهو در اين مراسم از تعدادي از تعاوني‌گران نمونه نيز تقدير و آيين رونمايي و ابطال تمبر تعاون در هفته تعاون با حضور رييس‌جمهور، وزير تعاون و رييس سازمان پست برگزار شد، هم‌چنين رييس‌جمهور و وزير تعاون بر روي اين تمبر به عنوان يادبود امضا كردند.

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1387/06/10 15:44
تنظیمات قالب