تشريح آخرين وضعيت واگذاري سهام عدالت
اتمام پرداخت سود مرحله اول تا پايان فروردين /پرداخت سهام عدالت به خبرنگاران، طلاب و بيماريهاي خاص
چهار ميليون و50 هزار نفر تاكنون سود مرحله اول سهام عدالت خود را دريافت كردند و براي پرداخت سود ساير مراحل نيز در حال تامين اعتبار هستند و تاكنون10 درصد سود موردنظر دريافت شده است.
چهار ميليون و50 هزار نفر تاكنون سود مرحله اول سهام عدالت خود را دريافت كردند و براي پرداخت سود ساير مراحل نيز در حال تامين اعتبار هستند و تاكنون10 درصد سود موردنظر دريافت شده است.
محمد جواد شيخ ـ مديرعامل كارگزاري سهام عدالت ـ در گفتوگو با خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، از اتمام پرداخت سود مرحله اول سهام عدالت تا پايان فروردين خبر داد و گفت: تاكنون چهار ميليون و50 هزار نفر از مشمولين مرحله اول سود سهام عدالت خود را دريافت كردند و چند درصد باقي مانده نيز تا پايان فروردين ماه سهام خود را دريافت ميكنند.
وي در خصوص پرداخت سود ساير مراحل خاطرنشان كرد: براي پرداخت سود مراحل بعدي در حال تامين اعتبار هستيم با پيگيريهايي كه انجام شده است تاكنون40 ميليارد تومان از400 ميليارد تومان سود شركتها دريافت شده است و زماني كه سود را به طور كامل دريافت كنيم سود مراحل بعدي هم پرداخت ميشود.
وي يادآور شد: به كليه افراد در مرحله اول 80 هزار تومان به ازاي هر نفر سود پرداخت شده است ولي ميزان پرداخت سود به ساير مراحل هنوز مشخص نيست.
وي با بيان اينكه تا تيرماه 88 كليه 42 ميليون نفر در كشور صاحب سهام عدالت ميشوند از آماده بودن سهام عدالت خبرنگاران، طلاب، بيماريهاي خاص و ايثارگران خبر داد و اظهار كرد: كليه مراحل پرداخت سهام عدالت به خبرنگاران، طلاب بيماريهاي خاص و ايثارگران انجام و فرمهاي طراحي شده و آماده ارسال است كه طي روزهاي آينده به آنها ارسال ميشود.
مديرعامل كارگزاري سهام عدالت در ادامه اضافه كرد: تا پايان تيرماه به كليه افراد باقيمانده از مرحله اول روستاييان و عشاير و افراد فاقد درآمد سهام عدالت پرداخت خواهد شد و طبق قانون 42 ميليون نفر داراي سهام ميشوند.
شيخ با بيان اينكه شركت جديدي به پرتفوي سهام عدالت اضافه نشده است تصريح كرد: به همين منظور دولت بايد 19 هزار ميليارد تومان به شركتهاي سرمايهگذاري استاني سهام دهد تا به 19.5 ميليون نفر باقيمانده تا پايان تيرماه سهام عدالت پرداخت شود.