سـرمایـه گـذاری برای تـولید
دوشنبه - 26 آبان 1404
EN
لیست اخبار صفحه :531
بازدهي سبد سهام عدالت 150 درصد است

بازدهي سبد سهام عدالت 150 درصد است

مديرعامل كارگزاري سهام عدالت از بازدهي 150 درصدي سبد سهام عدالت خبر داد و برنامه هاي نيم سال دوم اين كارگزاري را اعلام كرد .

تحقق فرآيند خصوصي سازي طولاني‌مدت است
درنشست تقويت نظارت برروند واگذاري‌ها مطرح شد:

تحقق فرآيند خصوصي سازي طولاني‌مدت است

عضو شوراي عالي اجراي سياست‌هاي كلي اصل 44 گفت: نگراني در خصوص اين كه ممكن است دولت تمام وقت و توان خود را درگير اجراي طرح تحول اقتصادي كرده و از قانون اصل 44 بازمانده، به جا نيست و حضور نمايندگاني از بخش خصوصي شامل رئيس اتاق تعاون، رئيس اتاق بازرگاني و سه كارشناس اقتصادي در كنار ديگر اعضا براي رصد كردن نحوه‌ عملكرد ضروري است.

10 نیروگاه به بخش خصوصی واگذار می شود

10 نیروگاه به بخش خصوصی واگذار می شود

وزیر نیرو با تاکید بر لزوم ورود هر چه بیشتر بخش خصوصی به فعالیتهای نیروگاهی در این وزارتخانه گفت: در حال حاضر مراحل قانونی واگذاری 10 نیروگاه به صورت مزایده به بخش خصوصی طی شده است.

زمان توزیع دعوتنامه سهام عدالت تمدید شد

زمان توزیع دعوتنامه سهام عدالت تمدید شد

مستمری بگیران تهرانی که در شهریور 86 برای دریافت سهام عدالت ثبت نام کرده اند و در روزهای گذشته نتوانستند فرم دعوتنامه سهام عدالت دریافت کنند تا پایان ساعت اداری 7 آذر وقت دارند با مراجعه به شعب تامین اجتماعی تهران بزرگ نسبت به دریافت فرم مذکور برای خود و خانواده اقدام کنند.

تاریخ آخرین بروزرسانی: 1404/08/26 08:03
تنظیمات قالب