سـرمایـه گـذاری برای تـولید
دوشنبه - 27 مرداد 1404
EN
عضو کمیسیون ویژه اصل 44 :

چارچوب اصلی واگذاری سهام عدالت حفظ می‌شود

عضو کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس احتمال تغییر در کلیات بحث سهام عدالت در بررسی لایحه اصل 44 در کمیسیون ویژه مجلس را منتفی دانست و اعلام کرد: تغییرات احتمالی در حوزه‌های تخفیفات یا چگونگی عرضه سهام و موارد مشابه آن خواهد بود.

عضو کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس احتمال تغییر در کلیات بحث سهام عدالت در بررسی لایحه اصل 44 در کمیسیون ویژه مجلس را منتفی دانست و اعلام کرد: تغییرات احتمالی در حوزه‌های تخفیفات یا چگونگی عرضه سهام و موارد مشابه آن خواهد بود.

 

سیدمصطفی سیدهاشمی؛ عضو کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به بررسی ویژه 2 ماده ضدانحصار و سهام عدالت درجلسات آتی کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس، گفت: به دلیل جدید بودن بحث سهام عدالت و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص مسائل ضد انحصار قرار  شد این مبحث مورد بررسی دقیق‌تر قرار گیرند.

سید مصطفی سید هاشمی در زمینه زمان و نحوه بررسی لایحه ضد انحصار و بحث سهام عدالت گفت: در جلسات گذشته در خصوص مقدمات 2 ماده مهم و باقیمانده از لایحه اصل 44 صحبت شده ولی بررسیهای دقیق تر به شنبه آینده در اولین جلسه کمیسیون بعد از تعطیلات موکول شده است.

وی اظهار داشت: چون دولت قبل از لایحه اصل 44 و طبق درخواست از مقام معظم رهبری و بدون وجود قانون خاصی کار واگذاری سهام عدالت به مردم را شروع کرده ، قرار شد کار با وسواس و دقت نظر بیشتری مورد پیگیری قرار گیرد.

وی تصریح کرد: بحث سهام عدالت و تصمیمات جدید در رابطه با آن باید با توجه به عملکرد گذشته صورت پذیرد و مسیر اجرایی کار از ابتدا تا انتها مورد توجه قرار گیرد.

عضو کمیسیون ویژه اصل 44 مجلس افزود: در واقع به دلیل جدید بودن و اهمیت ویژه موضوع سهام عدالت، لازم است که جلسات بیشتری برای آن برگزاری شود و این به معنای بی توجهی یا کم توجهی به مواد دیگر لایحه اصل 44 دولت نیست.

سید هاشمی احتمال تغییر در کلیات بحث سهام عدالت را منتفی دانست و بیان داشت: تغییرات ممکن است در حوزه های تخفیفات یا چگونگی عرضه سهام و موارد مشابه آن باشد.

وی همچنین در توضیح موارد مربوط به لایحه ضد انحصار که در کمیسیون اقتصادی مجلس مورد پیگیری واقع شد گفت: البته لایحه پس از بررسی وارائه نظر کمیسیون اقتصادی در مرکز پژوهشهای مجلس و دولت مورد اصلاح و بازبینی نهایی قرار گرفت و چون بدون بررسی مسائل ضد انحصار امکان تعریف کامل قانون در این زمینه وجود نداشت، بنابراین قرار شد آن نیز مورد بررسی دقیق تر قرار گیرد/
کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1386/04/30 09:56
تنظیمات قالب