واگذاري شركتهاي نفتي به صورت مزايده
واگذاري سهام شركت نيروترانس از 27 مردادماه در بورس عرضه شده و مزايده 16/28 درصد سهام شركت كشت و صنعت شهريار از 24 مردادماه برگزار ميشود.
واگذاري سهام شركت نيروترانس از 27 مردادماه در بورس عرضه شده و مزايده 16/28 درصد سهام شركت كشت و صنعت شهريار از 24 مردادماه برگزار ميشود.
سيدمهدي عقدايي ـ معاون سازمان خصوصي سازي ـ در گفتوگو با ايسنا، درباره واگذاري 5/44 درصد سهام شركت نيرو ترانس از طريق بورس و نيز 16/28 درصد سهام شركت كشت و صنعت شهريار از طريق مزايده گفت: آگهي اين دو شركت در روزنامههاي روز شنبه اعلام شده و مزايده شركت كشت و صنعت شهريار در تاريخ 24 مردادماه جاري برگزار و شركت نيروترانس نيز از تاريخ 27 مردادماه در بورس عرضه ميشود.
وي درباره زمان نهايي ورود به بورس 17 شركت نفتي كه اسامي آنها در جلسه هيات واگذاري اعلام شده بود اظهار كرد: پس از تصويب هيات وزيران شركتهايي كه قابليت پذيرش در بورس را دارند از طريق بورس واگذار شده در غير اينصورت از طريق مزايده واگذار ميشوند.
او ادامه داد: اين مصوبه پس از تصويب هيات وزيران به سازمان بورس ارجاع شود و پس از اعمال نظر سازمان شركتهايي كه قابليت عرضه از طريق بورس را دارند پذيرش شده و سپس عرضه ميشوند.
معاون سازمان خصوصي سازي در مورد زمان وارد شدن سهام شركت مخابرات از طريق بورس خاطرنشان كرد: پيشبيني ميشود سهام اين شركت تا پايان شهريورماه وارد بورس شده و تا پايان سال نيز واگذار شود.
او در مورد ودايع سهام اين شركت گفت: اين موضوع نيز در حال بررسي است و تاكنون شركت مخابرات اطلاعات خواسته شده مبني بر اينكه چه تعدادي خواستار واردشدن سهام اين شركت در بورس هستند را در اختيار سازمان خصوصي سازي قرار نداده است همچنين تاكنون تصميمي در خصوص به روزرساني ودايع مشتركان اخذ نشده است.
عقدايي درباره آئيننامه قيمتگذاري سهام شركتهاي دولتي يادآور شد: اين آئيننامه در كميته اقتصادي دولت بررسي شده و در 10 روز آينده در دستور كار هيات وزيران قرار ميگيرد.
او ادامه داد: اكنون واگذاري شركتها براساس آيين نامه قبلي انجام ميگيرد كه در صورت تصويب آئين نامه جديد توسط هيات وزيران جايگزين آئيننامه قبلي شده و با آيين نامه جديد قيمتگذاري شركتها صورت ميگيرد.