عرضه شركتهاي دولتي كه آماده واگذاري نيستند در فرابورس
رئيس سازمان بورس گفت: سهام شركتهاي دولتي كه آمادگي لازم براي واگذاري را نداشته باشند، در فرابورس عرضه خواهد شد.
رئيس سازمان بورس گفت: سهام شركتهاي دولتي كه آمادگي لازم براي واگذاري را نداشته باشند، در فرابورس عرضه خواهد شد.
علي صالح آبادي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي خبرگزاري فارس كه گفت بر اساس برنامههاي اعلام شده امسال بايد بيش از 350 شركت دولتي واگذار شود، آيا امكان واگذاري اين حجم از تصدي گريهاي دولت در سال جاري وجود دارد، اظهار داشت: شركتهاي دولتي قبل از واگذاري در بورس بايد آماده سازي و اصلاح ساختار شوند و شرايط واگذاري در بورس را احراز كنند.
وي تاكيد كرد: اين از الزامات قانوني و سياستهاي بازار سرمايه و دولت است كه شركتهايي وارد بورس شوند كه آمادگي لازم را دارند و شفافيت آنها احراز شده است.
صالح آبادي در عين حال خاطر نشان كرد: برخي شركتها از گذشته به صورت مزايده واگذار ميشدند و لزوما وارد بورس نميشدند، به عبارتي امكان واگذاري اين شركتها از طريق مزايده و با شرايط سهلتر وجود داشت.
وي گفت: به همين منظور نيز بازار فرابورس ايجاد شد و سهام شركتهايي كه شرايط پذيرش در بورس را ندارند، نميتوانند سريع وارد بورس شوند و عرضه آنها در بورس محتاج گذشت زمان است، به صورت بلوكي و از طريق مزايده در فرابورس عرضه مي شود.
وي ادامه داد: اين شركتها پس از اصلاح ساختار و رسيدن به وضعيت مناسبتر ميتوانند در بازار بورس پذيرش شوند.
صالح آبادي با اشاره به اين كه واگذاري شركتهاي دولتي بايد تا پايان سال 93 به پايان برسد، افزود:به عبارتي در طول اجراي برنامه پنجم بايد بسترسازيهاي لازم براي واگذاري تصديگريهاي دولت انجام شود.
رئيس سازمان بورس افزود: فكر ميكنم امكان تحقق اين هدف تا پايان برنامه وجود دارد؛ بر همين اساس نيز سال قبل كار گروههايي تشكيل و مشكلات شركتهاي مختلف براي واگذاري را بررسي كرد.