افزايش سرمايه روش مورد پسند وزارت اقتصاد براي واگذاري بانكها است
معاون بانك و بيمه وزير امور اقتصادي و دارايي گفت: بانكها و بيمهها كاملا" آماده واگذاري در بورس هستند و از بين دو روش واگذاري مستقيم سهام و يا افزايش سرمايه و فروش حق تقدم ، روش دوم مورد پسند وزارت اقتصاد است.
تصويب تشكيل بورس بينالمللي اسلامي
مدير عامل شركت بورس از تصويب تشكيل بورس بينالمللي اسلامي و تمايل بورس قبرس به پذيرش شركتهاي ايراني در آن بورس خبر داد.
بخش خصوصي،توليدكننده10درصد برق كشور
با توجه به راهاندازي بازار رقابت براي محصول برق از سوي شركت مديريت شبكه پيشنهاد راهاندازي بورس برق به سازمان بورس ارائه شده كه در دست بررسي است.
جلسه آشنايي با نرم افزار مديريت اطلاعات سهام عدالت برگزار گرديد
جلسه آشنايي با نرم افزار مديريت اطلاعات ارزش و سود سهام عدالت، روز گذشته(يكشنبه) در محل سازمان خصوصي سازي برگزار گرديد.
آمادگی 6 بانک و بیمه دولتی برای واگذاری
معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی از آمادگی برای واگذاری سهام 6 بانک و بیمه دولتی، تعیین رقم دقیق مطالبات معوق بانکها، عدم وجود حساب بی نام در بانکهای ایرانی و تصویب آئین نامه های اجرایی قانون مبارزه با جرم پولشویی خبر داد و تاکید کرد: ایران با موضوع بحران مالی جهان برخورد سیاسی نخواهد کرد.
به چهار دستگاه دولتي ابلاغ شد:
دستورالعمل واگذاري شركت پست و تشكيل سازمان خدمات پست دولتي
پرويز داودي معاون اول رئيس جمهوري دستورالعمل واگذاري شركت پست به بخش خصوصي و تشكيل سازمان خدمات پست دولتي را به وزارتخانه هاي ارتباطات و اقتصاد، معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي و معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رييس جمهور ابلاغ كرد.
تبريز و بندرعباس تا پايان سال در بورس
9 پالايشگاه تا پايان سال 1393 از طريق بورس به بخش خصوصي واگذار ميشود.
اسامي 102 شركت دولتي از بودجه 88 حذف ميشود
102 شركت دولتي به دليل واگذاري بيش از 51 درصدي سهام در بودجه 88 دولت منظور نخواهند شد.
طي مراحل اول تا پنجم طرح سهام عدالت؛
53 درصد از جمعيت استان همدان سهامدار مي شوند
طي مراحل اول تا پنجم طرح توزيع سهام عدالت، بالغ بر 900 هزار نفر از جمعيت استان همدان سهام دار ميشوند.
مجمع ساليانه مخابرات هفته آخر آبان ماه برگزار مي شود
مديرعامل شركت مخابرات از ارايه تراز تلفيقي شركت و برگزاري مجمع ساليانه در هفته آخر آبان ماه خبر داد.