سـرمایـه گـذاری برای تـولید
جمعه - 17 مرداد 1404
EN

83 درصد از مشمولان مرحله دوم سود سهام عدالت دريافت كردند

با وجود اينكه پرداخت سود مرحله اول و دوم مشمولان سهام عدالت تقريبا به اتمام رسيده ولي زمان پرداخت سود كارمندان و بازنشستگان كه مرحله سوم سهام عدالت را شامل مي‌شوند همچنان نامعلوم است كه به گفته مسوولان بعد از اتمام سود مرحله دوم و دريافت سود شركت‌هاي نفتي پرداخت مي‌شود.

با وجود اينكه پرداخت سود مرحله اول و دوم مشمولان سهام عدالت تقريبا به اتمام رسيده ولي زمان پرداخت سود كارمندان و بازنشستگان كه مرحله سوم سهام عدالت را شامل مي‌شوند همچنان نامعلوم است كه به گفته مسوولان بعد از اتمام سود مرحله دوم و دريافت سود شركت‌هاي نفتي پرداخت مي‌شود.

 

محمد جواد شيخ ـ مديرعامل كارگزاري سهام عدالت ـ در گفت‌وگو با خبرنگار بورس خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، از پرداخت سود مرحله دوم سهام عدالت به 83 درصد از مشمولان خبر داد و گفت: از 26 ارديبهشت ماه پرداخت400 ميليارد تومان سود به پنج ميليون و 296 هزار و 697 نفر از روستاييان و عشاير آغاز شد كه تاكنون چهار ميليون و 409 هزار و 669 نفر معادل 83.3 درصد از مشمولان سود خود را دريافت كردند و مابقي نيز در حال دريافت هستند.

وي با بيان اينكه سود سهام عدالت مرحله دوم از طريق شعب بانك سپه، صادرات، كشاورزي و ملي پرداخت مي‌شود عنوان كرد: بيشترين پرداخت‌ها در استان‌هاي ايلام، تهران، چهارمحال بختياري، قزوين و قم با بيش از90 درصد صورت گرفته است.

شيخ در ادامه گفت: در حال حاضر 95.3 درصد از سود مشمولان مرحله اول نيز پرداخت شده و تنها 4.7 درصد از مشمولان باقي مانده است.

مديرعامل كارگزاري سهام عدالت ميزان پرداخت سود شركت‌ها و زمان ارايه سود كارمندان و بازنشستگان را مورد توجه قرار داد و با اشاره به اينكه موجودي سهام عدالت 180 ميليارد تومان است گفت: در حال حاضر عمده شركت‌ها سود خود را به سهام عدالت ارايه كردند كه در اين ميان شركت پتروشيمي بندر امام و برخي از پالايشگاه‌ها سود خود را پرداخت نكردند كه مجموعا بايد 670 ميليارد تومان سود از سوي شركت‌ها پرداخت شود.

وي اضافه كرد: با دريافت اين ميزان 300 ميليارد تومان قسط دولت و سود مرحله سوم سهام عدالت پرداخت خواهد شد كه زمان آن نامشخص است.

وي توضيح داد: طلب دولت از سهام عدالت 400 ميليارد تومان است كه تاكنون100 ميليارد تومان آن پرداخت شده و300 ميليارد تومان ديگر بايد پرداخت شود.

شيخ شناسايي مشمولان سهام عدالت را مورد توجه قرار داد و اظهار كرد: تاكنون شناسايي 39 ميليون نفر از 42 ميليون نفر به اتمام رسيده و مابقي گروه‌ها نيز طبق اعلام قبلي تا پايان تيرماه شناسايي خواهند شد.

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1388/04/02 17:05
تنظیمات قالب