5 درصد سهام بانک ملت در بورس در آبان عرضه می شود
مدیر عامل بانک ملت اعلام کرد که 5 درصد سهام این بانک در آبان ماه سال جاری در بورس اوراق بهادار عرضه خواهد شد.
مدیر عامل بانک ملت اعلام کرد که 5 درصد سهام این بانک در آبان ماه سال جاری در بورس اوراق بهادار عرضه خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک ملت، علی دیواندری در همایش مدیران شعب ناحیه سه این بانک در استان هرمزگان اضافه کرد: 5 درصد از سهام بانک نیز با اقساط بلند مدت در اختیار کارکنان آن قرارخواهد گرفت.
وی با بیان اینکه بانک ملت امروز در شرایط خاص و استثنایی است و دوران گذار را طی می کند، اظهار داشت: این بانک در مرحله گذار تاریخی تبدیل یک بانک دولتی با تکالیف و مقررات دولتی به یک بانک خصوصی است که قرار است بر مبنای قانون تجارت عمل کند.
مدیر عامل بانک ملت تاکید کرد: البته قرار نیست که این بانک پس از خصوصی شدن، صرفا به کسب سود بیاندیشد و وجهه تاریخی ، مردمی و ملی خود را از دست بدهد بلکه همچنان با صفا و صمیمت کارکنان خود، ثابت خواهد کرد که در عرصه خصوصی هم بانکی خوب و مردمی است.
وی ادامه داد: بانک ملت تمامی فعالیتهای خود را شفاف کرده است؛ به همین دلیل از ماموریتهایی که برای خود مشخص کرده ، سربلند و موفق بیرون آمده است.
دیواندری با قدردانی از تمامی مدیران و کارکنان بانک ملت به دلیل فراهم آوردن شرایط ورود بانک به بورس ، یاد آور شد: این بانک هم اکنون پیکره ای منسجم است که کارکنان آن هدف مشترک و قله موفقیت را با جان و دل حس کرده و به سوی آن حرکت کرده اند.