پورمحمدي معاون اصل 44 وزارت اقتصاد شد
وزير امور اقتصادي و دارايي از انتصاب معاون اصل 44 در اين وزارتخانه خبر داد.
وزير امور اقتصادي و دارايي از انتصاب معاون اصل 44 در اين وزارتخانه خبر داد.
به گزارش ايلنا، سيد شمسالدين حسيني با بيان اينکه شرح وظايف معاونت امور بانکي، بيمه و شرکتهاي دولتي در وزارت امور اقتصادي و دارايي اصلاح شده است، گفت: شرح وظايف اين معاونت اصلاح شده و دفتر جديدي را براي سياستهاي کلي اصل 44 ايجاد کرديم.
وي افزود: آقاي حميد پورمحمدي که پيش از اين معاونت امور بانکي، بيمه و شرکتهاي دولتي را بر عهده داشت، به عنوان معاون اصل 44 منصوب شد.وزير امور اقتصادي و دارايي تصريح کرد: کاراجرايي اين معاونت شروع شده و قرار است علاوه بر اجراي سياستهاي کلي اصل 44 قانون اساسي، خصوصيسازي و نحوه اجراي اين قانون توسط اين معاونت پيگيري شود.
حسيني در مورد تدوين اساسنامه صندوق توسعه ملي که اخيرا در مجمع تشخيص مصلحت نظام به تصويب رسيد، گفت: به محض اينکه مصوبه مجمع از سوي رهبري تاييد و ابلاغ شود، وزارت امور اقتصادي و دارايي آمادگي تدوين اساسنامه براساس مصوبه مجمع و سياستهاي کلي برنامه پنجم را دارد و کار خود را آغاز خواهد کرد.وزير امور اقتصادي و دارايي خاطرنشان کرد: تا تدوين برنامه پنجم وقت داريم و بنابراين اساسنامه را زماني مينويسيم که مصوبه به ما ابلاغ شود.