سـرمایـه گـذاری برای تـولید
شنبه - 18 مرداد 1404
EN

معدن سرب و روی انگوران از طریق مزایده واگذار می‌شود

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنایع و معادن اعلام کرد: بر اساس قانون، معدن سرب و روی انگوران به صورت مزایده به بخش غیر دولتی واگذار می‌شود.

معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنایع و معادن اعلام کرد: بر اساس قانون، معدن سرب و روی انگوران به صورت مزایده به بخش غیر دولتی واگذار می‌شود.

 

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو)، محمد مسعود سمیعی نژاد گفت: شرایط واگذاری معدن انگوران تا پایان امسال مشخص و از طریق رسانه‌های عمومی اعلام خواهد شد.

وی تاکید کرد: برای واگذاری معدن سرب و روی انگوران، فقط شرکت‌های داخلی می‌توانند برای حضور در مزایده اقدام کنند.

سمیعی نژاد به بازسازی معدن انگوران نیز اشاره و تصریح کرد: بازسازی معدن انگوران که بر اساس ارزیابی‌های انجام شده توسط کارشناسان خارجی حدود شش سال زمان نیاز داشت، به دست مهندسان و متخصصان ایرانی در مدت سه سال و تا نیمه نخست سال آینده به اتمام می‌رسد.

معاون وزیر صنایع و معادن در خصوص وضعیت صنعت سرب و روی اظهار داشت: به دستور وزیر صنایع و معادن، اوایل امسال ستادی مرکب از بخش دولتی و خصوصی در این وزارتخانه برای رفع مشکلات این صنعت تشکیل شد که با تلاش‌های این ستاد، از آسیب‌های احتمالی وارده به این صنعت که ناشی از نوسانات قیمت جهانی بود، جلوگیری شد.

وی، حذف عوارض 30درصدی صادرات سرب و روی، تمدید مهلت پرداخت بدهی کارخانه‌های سرب و روی به دولت، کاهش حدود 50درصدی بهای خاک معدن نسبت به اوایل سال قبل، فروش غیرنقدی خاک معدن به این کارخانه‌ها و کاهش یا تثبیت قیمت مواد اولیه مورد نیاز را از جمله اقدامات ستاد رفع مشکلات صنعت سرب و روی برشمرد.

دلایل توقف واگذاری پترو ایران

وزیر نفت با اعلام دلایل دلایل توقف واگذاری پترو ایران، گفت: به نظر می رسد در ارزیابی هایی که از شرکت پترو ایران به عمل آمده، طرح ها و پروژه های این شرکت مورد ارزیابی قرار نگرفته است.

به گزارش خبرنگارمهر، غلامحسین نوذری در جمع خبرنگاران در خصوص نامه نگاری های صورت گرفته با رئیس جمهور برای توقف در واگذاری سهام شرکت پترو ایران در راستای سیاست های اصل 44 قانون اساسی، گفت: در حال حاضر این شرکت پروژه های بزرگ و به ارزش چند میلیارد دلاری را در صنعت نفت مدیریت می کند.

وی ادامه داد: اجرای طرح ها و پروژه های محول شده به پترو ایران برای وزارت نفت بسیار مهم و حیاتی است.

نوذری با اشاره به واگذاری اپراتوری میدان نفتی آزادگان، توسعه میادین سیری و سلمان به پترو ایران، تبیین کرد: علاوه برواگذاری شرکت پترو ایران، نحوه و چگونگی اجرای طرح های محول شده به این شرکت در آینده هم برای وزارت نفت بسیار مهم است.

به گفته وزیر نفت به نظر می رسد در ارزیابی هایی که از شرکت پترو ایران به عمل آمده طرح ها و پروژه های این شرکت مورد ارزیابی قرار نگرفته است.

وی اظهار کرد: شرکت پترو ایران جدا از اهمیت طرح ها و پروژه های محول شده، برای وزارت نفت دارای ارزش معنوی است.

وزیر نفت در ادامه درباره تعیین زمان دقیق افتتاح رسمی فازهای 9 و 10 پارس جنوبی، اعلام کرد: امیدواریم این دو فاز با حضور رییس جمهور به بهره برداری برسد، اما تاکنون زمان دقیقی برای افتتاح این پروژه مشخص نشده است.

نوذری، گفت: هم اکنون تولید گاز در فاز 9 کامل شده و فاز 10 هم مدتی است که به تولید رسیده است.

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1387/11/01 16:24
تنظیمات قالب