سـرمایـه گـذاری برای تـولید
پنجشنبه - 23 مرداد 1404
EN

مطالعه تطبیقی خصوصی‌سازی مخابرات در 6 کشور منتخب انجام می شود

به منظور اجرای هر چه بهتر خصوصی‌سازی در شرکت مخابرات ایران، چگونگی فرآیند انجام این کار در شش کشور منتخب دنیا، مورد مطالعه قرار گرفته است.

به منظور اجرای هر چه بهتر خصوصی‌سازی در شرکت مخابرات ایران، چگونگی فرآیند انجام این کار در شش کشور منتخب دنیا، مورد مطالعه قرار گرفته است.

 

به گزارش ایسکانیوز مهندس عبد خضر کامرانی معاون ارتباطات و برنامه‌ریزی و نایب رئیس شورای اجرای سیاست‌گذاری اصل 44 در وزارت ارتباطات، ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: آمریکا، انگلیس، مالزی، ‌ترکیه و بلغارستان از جمله کشورهایی هستند که در موضوعات مختلف مرتبط با خصوصی‌سازی مورد مطالعه قرار گرفته‌اند.

وی افزود: پروانه‌ها، زمان،‌ نوع، ‌روند چگونگی واگذاری و مدت زمان واگذاری نیز از جمله موضوعاتی بوده‌اند که در این حوزه مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

معاون ارتباطات و برنامه‌ریزی در خصوص تلاش‌های صورت گرفته برای خصوصی‌سازی در مخابرات، تصریح کرد: جلسات کارشناسی پیوسته در کلیه معاونت‌ها به منظور تبیین چگونگی اجرای بند «ج» سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی در بخش ICT از 19 تیرماه سال 85 آغاز شد.

وی ادامه داد: در همین راستا، بررسی و مطالعه تطبیقی در زمینه آزادسازی و خصوصی‌سازی مخابرات در چند کشور منتخب توسعه یافته و در حال توسعه صورت گرفت.

عبد خضر کامرانی گفت: آیین‌نامه شورای اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی در 19 شهریور ماه 85 تدوین، 27 مهرماه همان سال تصویب و پس از دو هفته از زمان تصویب، ابلاغ شد.

وی خاطرنشان کرد:‌بر اساس این آیین‌نامه و به منظور انجام فعالیت‌های راهبردی خصوصی‌سازی در حوزه ICT یک شورا، یک کمیسیون اصلی و دو کمیسیون تخصصی پست و مخابرات تشکیل شد.

وی تاکید کرد: از 16 آذرماه سال 85،‌ مطالعه بررسی تهیه و تدوین پیش‌نویس پیشنهادی تصویب‌نامه هیات وزیران در خصوص چارچوب کلی نحوه واگذاری شرکت‌های قابل واگذاری با تشکیل جلسات مشترک در سازمان خصوصی‌سازی آغاز شد که این چارچوب، هشتم اسفندماه همان سال به تصویب هیات وزیران رسید.

نایب رئیس شورای اجرای سیاست‌‌گذاری اصل 44 در وزارت ارتباطات اظهار داشت: در راستای اجرایی کردن مصوبه دولت و عملیاتی کردن سیاست‌های کلی، 10 جلسه شورای سیاست‌گذاری در بخش ICT تشکیل و 108 موضوع، تقسیم کار و تعیین مسئول اقدام، به تصویب رسید.

وی افزود: طی جلسات کارشناسی مستمر و مشترک با هیات عالی واگذاری، 23 اسفند ماه سال 85، واگذاری مخابرات در هیات عالی واگذاری تصویب و حدود یک سال بعد، پذیرش اولیه شرکت مخابرات در بورس اوراق بهادار صورت گرفت.

کلمات کلیدی
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1387/04/30 14:49
تنظیمات قالب