طرح خصوصي سازي تأسيسات سدها به دولت ارائه شد
معاون وزير نيرو در امور آب و آبفا گفت: طرح واگذاري تأسيسات سدها و شبكههاي آبياري و زهكشي به دولت تقديم شده است.
معاون وزير نيرو در امور آب و آبفا گفت: طرح واگذاري تأسيسات سدها و شبكههاي آبياري و زهكشي به دولت تقديم شده است.
رسول زرگر در گفت و گو با فارس اظهار داشت: عليرغم اينكه شركتهاي آب و فاضلاب مشمول واگذاريهاي اصل 44 نيستند، وازرت نيرو سعي دارد تأسيسات سدها و شبكههاي آبياري و زهكشي واگذار شوند.
وي ادامه داد: بر اساس اين برنامه طرحي تصويب و به دولت ارائه شده است كه بر اساس آن مالكيت و مديريت سدهاي كوتاه و شبكههاي آبياري و زهكشي به ذينفعان و تشكلهاي آببران كه داراي حقابه هستند، واگذار شود.
وي با اشاره به اينكه 82 سد و 500 هزار هكتار شبكه آبياري و زهكشي شامل اين طرح مي شود خاطرنشان كرد: سدهايي با ارتفاع كمتر از 15 متر و حجم مخزن كمتر از 3 ميليون مترمكعب و شبكههايي با مساحت كمتر از 5 هزار هكتار در طرح مزبور قابل واگذاري هستند.
زرگر خاطرنشان كرد: عدم ورود بخش خصوصي به حوزه آب كشور يكي از چالش هاي اين بخش است، چرا كه هنوز موفق نشده ايم بخش خصوصي را به اين حوزه وارد كنيم و به نوعي فلسفه اصل 44 را در بخش آب پياده سازي كنيم.