14 حکم پیشنهادی توسعه بازار سرمایه در برنامه پنجم
رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از نهایی شدن 14 حکم پیشنهادی سازمان بورس به دولت برای توسعه بازار سرمایه در برنامه پنجم توسعه خبر داد.
62 درصد خريداران سهام بانك تجارت حقيقي بودند
62 درصد افرادي كه سهام بانك تجارت را خريداري كردند حقيقي و 38 درصد افراد حقوقي بودند.
حجم مبناي سهام بانك تجارت 4 ميليون و 160 هزار سهم است
مديربازارشركت بورس حجم مبناي سهام بانك تجارت را 4 ميليون و160 هزار سهم اعلام كرد.
اختصاص 5 درصد سهم به مديران بانك تجارت منتفي است
معاون سازمان خصوصي سازي از عدم تعلق 5 درصد سهام بانك تجارت به مديران اين بانك ، ادامه عرضه سهام باتوجه به جو بازار سهام و نامشخص بودن اعمال بازارگرداني سهام دومين بانك دولتي حاضر در بورس خبر داد.
بازتاب خارجي فروش 7 دقيقهاي سهام بانك تجارت
عرضه موفق و فروش 7 دقيقه اي 626 ميليون سهم بانك تجارت بازتاب خارجي هم داشته است.
آگهی عرضه سهام از طریق مزایده تاریخ 27 خرداد ماه 1388
آگهی عرضه سهام از طریق مزایده تاریخ 27 خرداد ماه 1388
واگذاري باشگاههاي استقلال و پيروزي به صورت مزايـده يا فـرابـورس
با توجه به تاكيد رئيس جمهور مبني بر واگذاري سهام باشگاههاي استقلال و پرسپوليس نامهاي مبني بر ارسال صورتهاي مالي و گزارش مجمع اين دو باشگاه به سازمان تربيت بدني ارسال شده است و در صورت ارايه اطلاعات سهام اين دو باشگاه واگذار خواهد شد.
10 نیروگاه کشور در لیست واگذاریها
وزیر نیرو از معرفی 10 نیروگاه کشور به سازمان خصوصی سازی برای عرضه سهام انها در بورس خبر داد.
كميسيون نظارت بر اصل 44 قانون اساسي بررسي كرد:
عملكرد دولت در واگذاري شركتهاي مشمول اصل 44 از سال 85 تا 87
سخنگوي كميسيون ويژه نظارت بر اصل 44 قانون اساسي گفت: كردزنگنه رييس سازمان خصوصي سازي و پورمحمدي معاون وزير اقتصاد و دارايي با حضور در جلسه روز دوشنبه كميسيون ويژه نظارت بر اصل 44 قانون اساسي به ارايه گزارش از عملكرد دولت در واگذاري شركتهاي مشمول اصل 44 از سال 85 تا 87 پرداختند.
قيمت بانـك تجـارت عـادلانـه بـود
مديرعامل بانك تجارت گفت: زماني كه پنج درصد سهمي در مدت هفت دقيقه به فروش ميرسد و به دليل افزايش تقاضا يك درصد آن نيز كمتر از يك دقيقه فروخته ميشود، نشان ميدهد كه بازار به اين سهم اقبال و توجه خوبي دارد.