در جوابیه سازمان خصوصی سازی تاکید شد؛
در دولت یازدهم، واگذاریها به بخش خصوصی واقعی رشد یافت و خصوصی سازی شتاب گرفت
سازمان خصوصی سازی در خصوص مطلب خبرگزاری خانه ملت تحت عنوان "نمره منفی به دولت یازدهم در زمینه خصوصی سازی شرکت های دولتی/دولت دوازدهم خصوصی سازی واقعی را استارت بزند" جوابیه ای را صادر کرد.

سازمان خصوصی سازی در خصوص مطلب خبرگزاری خانه ملت تحت عنوان "نمره منفی به دولت یازدهم در زمینه خصوصی سازی شرکت های دولتی/دولت دوازدهم خصوصی سازی واقعی را استارت بزند" جوابیه ای را صادر کرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی؛ سازمان خصوصی سازی در خصوص مطلبی تحت عنوان "نمره منفی به دولت یازدهم در زمینه خصوصی سازی شرکت های دولتی/دولت دوازدهم خصوصی سازی واقعی را استارت بزند" که توسط خبرگزاری خانه ملت منتشر شده است، جوابیه ای را صادر کرد.
بر اساس این گزارش، در متن جوابیه این سازمان آمده است؛ پیرو گفتگوی منتشر شده مورخ 16 مردادماه 1396 آن خبرگزاری با عنوان "نمره منفی به دولت یازدهم در زمینه خصوصی سازی شرکت های دولتی/دولت دوازدهم خصوصی سازی واقعی را استارت بزند" به نقل از جناب آقای سید حسن حسینی شاهرودی، عضو هیئت رییسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی موارد زیر جهت استحضار و اقدام لازم بر اساس قانون مطبوعات به حضور ارائه میشود:
ملغی شدن واگذاری سهام و اموال دولت به روش رد دیون یکی از عملکردهای قابل توجه و زرین دولت یازدهم و یکی از تفاوتهای فاحش واگذاری در 4 سال گذشته نسبت به دولتهای نهم و دهم است که منجر به افزایش حضور بخش خصوصی در واگذاریهای دولت و نیز افرایش بهره وری و کارایی در بنگاههای واگذار شده، گردیده است. همچنین در دولت یازدهم علاوه بر لغو مصوبه های دولت قبلی در خصوص واگذاری سهام و اموال دولت به روش رددیون، هیچ مصوبه ای در خصوص انجام این گونه واگذاریها در دولت یازدهم به تصویب نرسیده است.
از سوی دیگر بر اساس آمار، تا پیش از دولت یازدهم مجموعا حدود 100 هزار میلیارد تومان طی دوره 12 ساله قبل از شروع بکار دولت تدبیر و امید واگذاری انجام شده است که این رقم در چهار سال دولت یازدهم 42 هزار میلیارد تومان را شامل می شود که این موضوع نشان دهنده و تائید کننده این است که در دولت یازدهم بیش از 30 درصد واگذاریهای تاریخ خصوصی سازی صورت گرفته است.
همچنین تا پیش از دولت یازدهم تنها 18 درصد واگذاریها به بخش خصوصی واقعی بوده است، در حالی که در دولت یازدهم 66 درصد واگذاریها به بخش خصوصی واقعی انجام شده است و این موضوع نیز تائید کننده این مطلب است که دولت تدبیر و امید در افزایش سهم بخش خصوصی در واگذاریها، کارنامه موفقی را از خود به جای گذاشته است و بدون شک این روند با قدرت و شتاب بیشتری در دولت دوازدهم نیز ادامه خواهد داشت.
بعلاوه این که تا پیش از دولت یازدهم در مجموع 73 درصد از اهداف بودجه ای تحقق یافته، در حالی که در 4 سال دولت یازدهم در مجموع 86 درصد اهداف بودجه ای تحقق پیدا کرده است که این امر نیز نشان دهنده انضباط مالی و عملکرد مثبت سازمان خصوصیسازی در تحقق اهداف بودجه ای می باشد.
افزون بر این در 12 سال قبل از دولت یازدهم تنها 92 بنگاه به صورت رقابتی و کنترلی واگذار شده است که معادل 36 درصد کل واگذاریهای رقابتی و کنترلی می باشد. در حالی که در 4 ساله گذشته تعداد 165 بنگاه به صورت رقابتی و کنترلی واگذار شده که معادل 64 درصد کل واگذاریهای رقابتی و کنترلی می باشد که از این حیث نیز در مقایسه با دولتهای قبل حدود 2 برابر کل واگذاریهای رقابتی و کنترلی در دولت یازدهم انجام گرفته است.
در خصوص موفقیت دولت یازدهم در امر واگذاریها ذکر این نکته نیز ضروری است که در سال گذشته، 16 هزار و 500 میلیارد تومان تکلیف بودجه ای برای واگذاریها در نظر گرفته شده که بالغ بر 16 هزار و 431 میلیارد تومان از این رقم تحقق یافته است و از این منظر نیز سال 95 تنها سالی در تاریخ اجرای خصوصی سازی در کشور است که به تحقق 100 درصدی وظایف بودجه ای منجر شده است که همه این موفقیتها مرهون تلاشهای دولت یازدهم در امر خصوصیسازی می باشد.
با این توضیحات و نیز با وجودی که بارها توسط وزیر محترم امور اقتصادی و دارایی و رئیس کل محترم سازمان خصوصیسازی از وجود مقاومتها در برابر واگذاریهای دولت انتقاد شده است و در این شرایط، بیش از هر زمان دیگری اجرای خصوصی سازی در کشور به حمایت نیاز دارد، برخی اظهار نظرها بر القای عدم توفیق دولت یازدهم در اجرای واگذاریها و روند خصوصی سازی در کشور محل تامل می باشد.