سـرمایـه گـذاری برای تـولید
دوشنبه - 23 تیر 1404
EN
رئیس کل سازمان خصوصی سازی در نشست هم اندیشی خانواده بزرگ باشگاه استقلال:

15 اسفند؛ یک دربی بی بازنده روی تابلوی فرابورس است

در نشست هم اندیشی خانواده بزرگ باشگاه استقلال؛ رئیس کل سازمان خصوصی سازی با تاکید بر عزم جدی خود برای واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از پذیره نویسی سهام این دو باشگاه در روز یکشنبه (15 اسفند) همزمان با میلاد امام حسین(ع) خبر داد.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان خصوصی سازی، حسین قربانزاده شب گذشته در جلسه هم اندیشی پیشکسوتان باشگاه استقلال گفت: در پانزده اسفندماه امسال، مصادف با میلاد امام حسین(ع) اتفاقی در ورزش کشور می افتد که هم دو باشگاه استقلال و پرسپولیس از آن نفع می برند، هم سهامداران منتفع می شوند و هم مدیریت حرفه ای در این دوباشگاه آغاز می شود و هم وارد ریل مطلوب حکمرانی می شویم.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی افزود: مردم در حال حاضر به اتفاقی که این روزها در راستای واگذاری سرخابی ها درحال شکل گیری، حس خاصی ندارند، چرا که طی این سالها بارها و بارها وعده خصوصی سازی استقلال و پرسپولیس داده شده اما اتفاقی نیفتاده است.

وی اضافه کرد: تا کنون این دو باشگاه حیاط خلوت بوده اند و دولتها با حربه هیأت مدیره به دنبال مقاصد خود بودند و خلاف جهت حرفه ای دو باشگاه حرکت می کردند که این اتفاق مضرات زیادی را نیز برای سرخابی ها به همراه داشته است.

قربانزاده ادامه داد: با وجود این صورت های مالی حسابرسی شده استقلال و پرسپولیس برای اولین بار در تاریخ منتشر و آنجا مشخص شد چه بلایی سر این دوباشگاه طی سالهای گذشته آمده است. از این رو با عرضه اولیه سرخابی ها کشتی های پشت سر خود را آتش زده و با شرکت کردن مردم اجازه نمی دهیم که تصمیماتی گرفته شود که صدایش دو سال دیگر در آید.

وی با اشاره به این که انضباط مالی، مدیریت حرفه ای در باشگاه ها را بدنبال دارد، اذعان داشت: واگذاری سرخابی ها بهبود شرایط را بدنبال دارد و با این اتفاق موفقیت ورزش کشور را شاهد خواهیم بود.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی سازی افزود: هر چند که با واگذاری 10 درصد سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس انتقال مالکیت و مدیریت اتفاق نمی افتد اما این موضوع زمینه ساز پاسخگویی مدیران باشگاه ها می شود.

وی گفت: باشگاه هایی که هوادار دارند، نیاز به حمایت دولتی ندارند و باید حق آنها از جمله حق پخش تلویزیونی داده شود و با واگذاری 10 درصد سهام سرخابی ها این اتفاق می افتد. ضمن اینکه خصوصی سازی این دو باشگاه یک راه بی بازگشت است و با مشکلات زیادی این کار را آغاز کرده ایم.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی با تأکید به این که ارزشگذاری بنگاه ها بر اساس اصل 44 قانون اساسی و دستورالعمل قیمت گذاری بنگاههای دولتی انجام می شود، اضافه کرد: بر این اساس قیمت گذاری شرکت هایی که در بازار سرمایه حضور ندارند مطابق NAV توسط کارشناس رسمی بررسی و تعیین می شود که در زمینه قیمت گذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس نیز نسبت بین درآمد و برند بر پایه کارشناسی مفصل انجام شده است.

وی گفت: در روز 15 اسفند پذیره نویسی این دو باشگاه انجام و پس از آن افشای اطلاعات و عرضه و تقاضا تعیین کننده قیمت سهام دو باشگاه استقلال و پرسپولیس در فرابورس خواهد بود.

رئیس کل سازمان خصوصی سازی با بیان این که واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس یک دربی بدون بازنده است، اذعان داشت: این اتفاق یک جشن ملی برای هر دوباشگاه و هواداران است که فقط کسانی که با این امر مشکل دارند، با واگذاری آنها مخالفت می کنند.

قربانزاده گفت: در سه ماه گذشته اقدامات شبانه روزی برای واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس انجام شده است که بر این اساس امیدواریم با واگذاری سهام این دو باشگاه تا مرداد سال 1401 سهم دولت در آنها به زیر 50 درصد برسد.     

کلمات کلیدی
مهدی حاجی وند
تهیه کننده:

مهدی حاجی وند

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تاریخ آخرین بروزرسانی: 1400/12/08 15:00
تنظیمات قالب